Regjistrohuni për JEL 2024!

Të gjitha qytetet që kanë marrë pjesë në edicionet e mëparshme të JEL iu janë dhënë detajet për kyçje (e-mail/emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi). I përdorni ato për tu kyçur më poshtë.

OSE

Merrni të dhënat e kyçjes

Keni harruar të dhënat e kyçjes / nuk ju kujtohet nëse qyteti juaj ka marrë pjesë në edicionet e mëparshme të JEL? Klikoni këtu për të mësuar:
Merrni të dhënat tuaja për tu kyçur